Din indkøbskurv er tom.

Søg
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Databeskyttelsespolitik

Den dataansvarlige er Inbostore a.m.b.a.

Ved spørgsmål herom kontakt webmaster@garant.nu


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på garant.nu, har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn

- Adresse

- Telefonnummer

- E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos INBOSTORE A.M.B.A. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos INBOSTORE A.M.B.A. har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til garant.nu videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos INBOSTORE A.M.B.A. har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til INBOSTORE A.M.B.A. via e-mail kundeservice@garant.nu


Bestilling af Garant gulv- og gardinbus

Ved booking af Garants gulv- og gardinbus giver du samtykke til, at dine personoplysninger opbevares og behandles i overensstemmelse med ovenstående databeskyttelsespolitik.

Ved booking af Garants gulv- og gardinbus giver du ligeledes samtykke til, at du kontaktes pr. telefon og e-mail i forbindelse med din booking af Garants gulv- og gardinbus samt efterfølgende opfølgning på gulv- og gardinbussens besøg hos dig.

Data gemmes til statistiske formål i maksimalt seks måneder, hvorefter de slettes.

Tilmelding til Garant Nyhedsbrev

Ved tilmelding til Garants nyhedsbrev giver du samtykke til, at dine personoplysninger opbevares og behandles i overensstemmelse med ovenstående databeskyttelsespolitik.

Du kan til enhver tid framelde dig Garants nyhedsbrev ved at klikke på linket ”afmeld nyhedsbrev” nederst i et modtaget nyhedsbrev.

Modtag pris på montering

Ved at udfylde formularen, for at modtage et tilbud på montering, giver du samtykke til, at dine personoplysninger opbevares og behandles i overensstemmelse med ovenstående databeskyttelsespolitik.

Ved udfyldelse af formularen giver du ligeledes samtykke til, at du kontaktes pr. telefon og e-mail i forbindelse med din forespørgsel af pris. Dine data sendes automatisk videre til den valgte lokale Garant butik og opbevares ikke.


Kontaktformulat på butikssider

Ved at udfylde kontaktformularen, til kontakt til lokal Garant butik, giver du samtykke til, at dine personoplysninger opbevares og behandles i overensstemmelse med ovenstående databeskyttelsespolitik.

Ved udfyldelse af formularen giver du ligeledes samtykke til, at du kontaktes pr. e-mail i forbindelse med din henvendelse. Dine data sendes automatisk videre til den valgte lokale Garant butik og opbevares ikke.