Persondatapolitik

Hos Inbomaster Export A/S prioriterer vi fortrolighed og datasikkerhed højt. Denne persondatapolitik gælder for vores behandling af personoplysninger på hjemmesiden www.garant.nu, og fastlægger retningslinjer for Inbomaster Exports måde at behandle dine personoplysninger på og giver dig de oplysninger, som du har krav på at modtage i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. Du skal læse persondatapolitikken, inden du afgiver dine personoplysninger til Inbomaster Export.


Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige for dine personoplysninger er:

Inbomaster Export A/S

Blomstervej 1

8381 Tilst

CVR-nr.: 32885365

E-mail: kundeservice@garant.nu

1. Besøgende på hjemmesiden

Dette afsnit indeholder politikken for Inbomaster Exports behandling af personoplysninger via cookies, når du besøger hjemmesiden www.garant.nu.


Typer af personoplysninger

Inbomaster Export kan indsamle følgende personoplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside:

  • IP adresse
  • MAC adresse
  • Browsinghistorik
  • Information om din brug af vores hjemmesider

Vi bruger cookies til at indsamle ovennævnte personoplysninger. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik, som du kan finde via følgende link: Se cookiepolitik.

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:
  • Markedsføring generelt
  • Produkt- og serviceudvikling
  • Statistik og analyse

Behandlingsgrundlag
Inbomaster Export behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:
  • Legitime interesser: Vi baserer en del af behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i fx at gennemføre statistikker, analyser, yde support såvel som at forbedre og udvikle vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Inbomaster Export vil kun bruge dine personoplysninger til markedsføring, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

Opbevaringsperiode
Dine personoplysninger vil blive opbevaret jvf. vores cookiepolitik. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

2. Webshop og brugerkonto

Dette afsnit indeholder politikken for Inbomaster Exports behandling af personoplysninger, når du anvender webshoppen eller opretter en brugerkonto på www.garant.nu.


Indsamling af personoplysninger

Inbomaster Export kan indsamle, behandle og opbevare dine personoplysninger i følgende tilfælde:

  • Når du handler i webshoppen på www.garant.nu
  • Når du opretter en brugerkonto
  • Når du kommunikerer med Inbomaster Export vedrørende dit køb eller din brugerkonto
Typer af personoplysninger
Inbomaster Export kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:
  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer, leveringsadresse, faktureringsadresse, firma, CVR nummer og eventuelle kommentarer til din ordre
  • Kodeord, hvis du opretter en bruger
  • Ønskeliste, hvis du opretter en sådan
  • Kort- og betalingsoplysninger
  • Købshistorik
Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:
  • Håndtering af din ordre, herunder betaling, administration og levering
  • Administration af brugerkonti
  • Generel kommunikation
  • Produkt- og serviceudvikling
  • Markedsføring på baggrund af tidligere køb (markedsføring der ikke kræver samtykke)
  • Statistik og analyse
  • For at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares
Behandlingsgrundlag
Inbomaster Export behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:
  • Kontraktuelle forpligtelser: Behandlingen af dine personoplysninger i relation til håndtering af din ordre eller administration af din brugerkonto er nødvendig for at kunne opfylde en kontrakt mellem Inbomaster Export og dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
  • Legitime interesser: Behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med kommunikation med dig, markedsføring der ikke kræver samtykke, produkt- og serviceudvikling, statistik og analyse samt i relation til håndtering af retskrav baserer vi på vores legitime interesser i at kunne kommunikere med dig, markedsføre vores produkter og services, yde kundeservice, forbedre og udvikle vores produkter og services samt vores legitime interesse i at kunne fastlægge, forsvare eller gøre retskrav gældende (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
Videregivelse
For at kunne opfylde den aftale, Inbomaster Export har indgået med dig, kan det være nødvendigt at videregive visse af dine personoplysninger til selvstændige dataansvarlige. Inbomaster Export videregiver derfor dine kontaktoplysninger til det fragtfirma, du har valgt, skal levere dine varer, ligesom oplysninger om prisen for dit køb videregives til leverandørerne af den betalingstjeneste, du vælger at benytte til betaling af dine varer. Videregivelsen sker dermed for at opfylde en kontrakt med dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Opbevaringsperiode
Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 3 år fra inaktivitet, hvorefter de slettes. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.
Personoplysninger, der indgår i bogføringsmateriale, herunder dokumentation af ordrer, opbevares i 5 år fra regnskabsårets udløb, hvorefter oplysningerne slettes. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravene i bogføringslovens § 10 og sker derfor med henblik på at overholde gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

3. Nyhedsbreve

Dette afsnit indeholder politikken for Inbomaster Exports behandling af personoplysninger i forbindelse med håndtering af nyhedsbreve.

Indsamling af personoplysninger

Inbomaster Export indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger til brug for markedsføring, når du tilmelder dig nyhedsbrevet på www.garant.nu.

Typer af personoplysninger

Inbomaster Export kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn og e-mailadresse
  • Dit samtykke
  • Dine interesser, herunder baseret på oplysninger indsamlet gennem cookies
  • Din klikadfærd i forhold til udsendte nyhedsbreve
Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan behandles til følgende formål:

  • Markedsføring
  • Analyse og statistik
Behandlingsgrundlag
Inbomaster Export behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:
  • Samtykke: Inbomaster Export vil kun bruge dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
  • Legitime interesser: Behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse analyse og statistik baserer vi på vores legitime interesser i at kunne forbedre og udvikle vores ydelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
Opbevaringsperiode
Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe dit samtykke til at modtage nyhedsbreve er aktivt.
Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at klikke på afmeldingslinket nederst i hvert nyhedsbrev eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der er gået forud for tilbagekaldelsen.
Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevares i to år fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af Inbomaster Exports legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
Oplysningerne kan desuden opbevares længere i anonymiseret form.

4. Pris for montering, Mødebooking, Kontaktformular for lokale Garantbutikker og Garant gulvbus eller gardinbus

Dette afsnit indeholder politikken for Inbomaster Exports behandling af personoplysninger i forbindelse med bestilling af Garant gulvbus eller gardinbus, bestilling af pris på montering, mødebooking og kontaktformularer for lokale Garantbutikker på www.garant.nu.


Indsamling af personoplysninger

Inbomaster Export kan indsamle, behandle og opbevare dine personoplysninger i følgende tilfælde:

  • Når du bestiller Garant gulvbus eller gardinbus via www.garant.nu
  • Når du bestiller en pris på montering via www.garant.nu
  • Når du booker et møde via www.garant.nu
  • Når du anvender kontaktformularer på www.garant.nu til at kontakte lokale Garantbutikker
Typer af personoplysninger
Inbomaster Export kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:
  • Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer
  • Valgt butik
  • Hvilket rum du ønsker gulve eller gardiner til
  • Hvilken vare du ønsker pris for montering af
  • Hvor mange kvadratmeter du ønsker montering af
  • Dato for din henvendelse
  • Andre oplysninger du giver i forbindelse med din henvendelse
Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:
  • Håndtering og gennemførelse af din anmodning om at booke en Garant gardinbus eller gulvbus
  • Håndtering og gennemførelse af din anmodning om at modtage pris på montering
  • Håndtering og gennemførelse af din anmodning om at booke et møde
  • Håndtering af din henvendelse via kontaktformularer til lokale Garantbutikker
  • Generel kommunikation
  • Statistik og analyse
Behandlingsgrundlag
Inbomaster Export behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere og imødekomme din anmodning, kommunikere med dig og udvikle vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
Videregivelse
Garant gulvbus og gardinbus, beregning af pris for montering, afholdelse af møder og besvarelser af henvendelser til lokale Garantbutikker er services, der leveres af lokale Garantbutikker, som er selvstændigt dataansvarlige. For at kunne imødekomme din anmodning om booking af Garant gulvbus eller gardinbus, beregning af pris for montering, mødebooking eller henvendelse via en kontaktformular, videregiver vi derfor oplysninger om navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, valgte rum, valgte varer, antal kvadratmeter, dato for din henvendelse og andre oplysninger, du angiver i din henvendelse, til den lokale Garantbutik, du har valgt. Videregivelsen sker på baggrund af vores legitime interesse i at kunne håndtere og imødekomme din anmodning om at blive kontaktet med henblik på booking af Garant gardinbus eller gulvbus, beregning af pris for montering, booking af møde eller besvarelse af din henvendelse (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
Opbevaringsperiode
Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 6 måneder, hvorefter de slettes. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

5. Kontaktformular

Dette afsnit indeholder politikken for Inbomaster Exports behandling af personoplysninger i forbindelse med kontaktformularen på www.garant.nu.

Indsamling af personoplysninger

Når du anvender kontaktformularen på www.garant.nu, indsamler og behandler Inbomaster Export dine personoplysninger.

Typer af personoplysninger

Inbomaster Export indsamler, behandler og opbevarer følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer
  • Om henvendelse ønskes pr. mail eller telefon
  • Hvad din henvendelse vedrører
  • Dato for din henvendelse
  • Andre oplysninger du giver i forbindelse med din henvendelse
Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:
  • Håndtering af din henvendelse via kontaktformularen
  • Generel kommunikation
  • Statistik og analyse
Behandlingsgrundlag
Inbomaster Export behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere din henvendelse, kommunikere med dig og udvikle vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
Videregivelse
Hvis din henvendelse vedrører en lokal Garantbutik, varer eller ydelser købt i en lokal Garantbutik eller ønske om booking af en lokal Garantbutiks services, kan vi videregive dine personoplysninger til den relevante lokale Garantbutik, der er selvstændigt dataansvarlig. Videregivelsen sker på baggrund af vores legitime interesse i at kunne håndtere din henvendelse og i øvrigt yde kundeservice (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
Opbevaringsperiode
Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 6 måneder, hvorefter de slettes. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

6. Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere

For at opfylde ovenstående formål kan vi give tredjeparter adgang til dine personoplysninger, der på baggrund af et kontraktuelt forhold med Inbomaster Export leverer relevante ydelser. Det kan fx være it-leverandører, mailudbydere og leverandører af markedsføring. Sådanne serviceleverandører vil kun behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner i henhold til indgåede databehandleraftaler.

I forbindelse med Inbomaster Exports udvikling kan selskabsstrukturen ændre sig, fx ved helt eller delvist salg af Inbomaster Export. I tilfælde af delvis overdragelse af aktiver, der indeholder personoplysninger, er behandlingsgrundlaget for den forbundne videregivelse af personoplysninger som udgangspunkt databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, idet Inbomaster Exporthar en legitim interesse i at overdrage dele af sine aktiver samt at foretage kommercielle ændringer.

Dine personoplysninger videregives, udover hvad der er beskrevet ovenfor, som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive dine personoplysninger til:

  • Politiet
  • Advokater
  • Revisorer
  • Domstole
  • Offentlige myndigheder
  • Potentielle købere
  • Koncernforbundne selskaber

Hvis dine personoplysninger overføres til databehandlere eller dataansvarlige, der er etableret i lande uden for EU/EØS, der ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel baseres på EU-Kommissionens standardkontrakter.

7. Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personoplysninger
  • Du har ret til berigtigelse og sletning af dine personoplysninger, dog med visse lovbestemte undtagelser, herunder bogføringsloven
  • Du har ret til at anmode os om begrænsning af dine personoplysninger
  • Under visse omstændigheder kan du også anmode om at modtage en kopi af dine personoplysninger samt om transmission af de personoplysninger, du har afgivet til os, til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet


8. Spørgsmål og klage

Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik eller hvis du ønsker at klage over den måde, vi behandler dine personoplysninger på, er du velkommen til at kontakte os:

Inbomaster Export A/S

Blomstervej 1

8381 Tilst

E-mail: kundeservice@garant.nu

Hvis din klage ikke bliver løst af os, og du vil gå videre med sagen, kan du klage til Datatilsynet:

Datatilsynet

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Telefon: 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

9. Ændringer af persondatapolitikken

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer af denne persondatapolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen nederst i persondatapolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende persondatapolitik vil være tilgængelig på www.garant.nu. Ved væsentlige ændringer vil du modtage meddelelse herom via e-mail.


08.06.2021